Returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. 
In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate.

 

     RETURNAREA PRODUSELOR

1. puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. Nu se accepta retur produsele folosite sau spalate, care nu mai pot fi revandute.

2.  toate produsele trebuie sa fie insotite de toate ambalajele (husa/cutie, carton, fotografie), in cazul in care trimiteti retur produsele fara ambalaje acestea va vor fi trimise inapoi pe cheltuiala dvs.

3.  in cazul produselor defecte, acestea se pot returna doar daca aveti toate ambalajele cu care ati primit produsele (husa/cutie, carton, fotografie). Recomandam sa verificati produsele in momentul primirii inainte de a arunca amabalajele produselor.

4. daca produsul returnat a fost insotit de un cadou, se returneaza si respectivul cadou.

5. daca ati achizitionat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul produselor fiind acceptate doar in cazul in care sunt sigilate (in cazul produselor sigilate de catre producator, cu scopul de a proteja continutul).

6. plasand o comanda pe site-ul nostru si acceptand termenii si conditiile in momentul plasarii comenzii, se intelege ca ati citit descrierile produselor inainte de a le comanda.

 

VA RECOMANDAM SA VERIFICATI PRODUSELE PRIMITE IMEDIAT CE LE-ATI RECEPTIONAT. Plangerile inregistrate mai tarziu de 14 zile de la receptionarea comenzii nu vor mai fi luate in considerare.

 

CUM PROCEDEZ SA TRIMIT RETURUL?

 

1. pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul  0773 856 771  de Luni pana Vineri intre orele 09:00-18:00 .

2. Ambalati produsele suplimentar intr-o folie sau cutie pentru a nu lipi curierul etichete pe ambalajele produselor (retururile neambalate corespunzator vor fi refuzate).

3. Expediati returul printr-o firma de curierat (Fan Courier, Cargus, Urgent etc.) la adresa: Str Sperantei 38 d Popesti leordeni ILFOV  contact  0773856771 . 

(NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, de aceea riscati sa le primiti inapoi).

 

ATENTIE:  

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem contravaloarea produselor returnate.

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 30 zile de la primirea returului de catre noi) facem tot posibilul ca returnarea banilor sa se faca in maxim 3 zile de la primirea returului. Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client.

 

In cazul in care returnati o comanda platita cu cardul, contravaloarea produselor va fi returnata DOAR in contul din care ati efectuat plata, conform legii.

 

SCHIMBUL UNUIA SAU MAI MULTOR PRODUSE

- in cazul in care doriti schimbul unui produs cu un altul de pe site-ul nostru, trebuie sa ne trimiteti produsul care doriti sa-l schimbati ambalat cum l-ati primiti (transportul este suportat de dvs.), insotit de toate ambalajele acestuia, urmand pasii de mai sus (de la returnarea unui produs). Dupa ce ajunge la noi si este verificat, noi va trimitem noul produs. Daca produsul este murdar /defect / inlocuirea se face pe cheltuiala noastra, daca nu sunteti multumit de produsul achizitionat,ambele taxe de curierat vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 

MOTIVE PENTRU CARE REFUZAM RETURUL PRODUSELOR:

- deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nailon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);

- deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;

- utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.

Catre Forumlar Returnare