Testimoniale

Lenjerii de lux

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare după:
Materialul foarte moale la atingere al acestei lenjerii da un sentiment foarte placut de..
460 lei 299 lei

Cine nu isi doreste ca propriul dormitor sa fie unul cu adevarat comfortabil si primitor? Pe langa articolele de mobilier si salteaua potrivita, trebuie sa ne orientam si dupa lenjeria de pat ideala, iar Casa New Concept vine cu o multime de propuneri care sa multumeasca preferintele fiecarei persoane. La mare cautare sunt lenjeriile de pat de lux, acestea fiind intalnite in toate locuintele moderne si sunt confectionate din materiale de calitate, care nu se uzeaza cu usurinta, nu provoaca iritatii si absorb umezeala foarte bine.

Lenjerii Ieftine de Lux cu Satin

Mai mult, la Casa New Concept preturile sunt mici tot timpul, fiind accesibile pentru toate buzunarele, fara a mai fi, asadar, nevoie sa vanati perioada de reduceri pentru a va bucura da cele mai bune oferte. In plus, pentru comenzile cu o valoare mai mare de 399 de lei se asigura transportul gratuit.
Cadoul ideal
Astfel de produse sunt potrivite atat in camera copiilor, cat si a adultilor, fiind un cadou grozav pentru cei aflati in pana de idei. Ambalajele sunt deja pregatite in acest sens, astfel ca nu mai trebuie decat o felicitare cu un mesaj adecvat, iar pachetul este complet. In plus, nici intretinerea nu este una migaloasa, lenjeriile putand fi spalate la masina automata la o temperatura de cel mult 40 de grade.
Fara timp pierdut
Putina luma dispune de timp liber suficient in ziua de azi pentru a efectua orice activitate isi poate dori cineva, insa acum nimeni nu mai e nevoit sa piarda ore intregi prin magazine pana cand sa se gaseasca lenjerii de pat de lux care sa se potriveasca in propriul dormitor. Totul poate fi efectuat din confortul propriei locuinte, unde in doar cateva minute se aleg produsele preferate, urmand ca acestea sa fie livrate in cel mai scurt timp, incepand cu ziua urmatoare.