Testimoniale

Lenjerii din 100% Bumbac + Cuvertura

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare după:
Materialul foarte moale la atingere al acestei lenjerii da un sentiment foarte placut de lini..
280 lei 149 lei

Casa New Concept vine in ajutorul tuturor celor care cauta lenjerii de pat de calitate, la cele mai bune preturi, aici fiind disponibile o multime de propuneri, care mai de care mai inedite, pentru a indeplini preferintele fiecarui client. Ideale in dormitoarele simple, elegante sau in camera copiilor, lenjeriile de pat de 1 persoana sunt foarte cautate, iar aici se pot gasi diferite variante, de mai multe dimensiuni si confectionate din diferite tipuri de materiale.

Lenjerii din Bumbac 

Bumbacul este foarte cautat, insa si satinul este preferat de catre cei care se doresc ca dormitorul lor sa fie unul mai luxos si mai elegant, lenjeriile fiind foarte placute la atingere. La Casa New Concept, toate produsele propun preturi imbatabile si accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nici un client nu mai este nevoit sa vaneze perioada reducerilor, cautand cele mai bune oferte, cand aici sunt disponibile pe toata durata anului. Mai mult decat atat, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 399 de lei, fiind foarte avantajos pentru cei care achizitioneaza mai multe produse. 
Cei care nu dispun de timp liber suficient nu mai trebuie sa caute ore intregi prin magazine lenjerii de pat, la Casa New Concept este foarte usor sa plasezi o comanda. In plus, fiecare produs vine cu mai multe imagini, suficiente pentru ca oricine sa isi poata face o parere, intregul proces fiind efectuat din confortul propriei locuinte.
Cum se intretin?
Totul este foarte simplu, intrucat nu sunt impuse numeroase reguli de care sa trebuiasca sa se tina cont. Asadar pentru spalarea la masina automata nu trebuie sa se seteze mai mult de 40 de grade, pentru ca pe aceasta cale culorile si modelul se pot pastra in cele mai bune conditii, chiar si dupa mai multe spalari, proces la care nu trebuie sa se foloseasca inalbitori.