Customer Testimonials

am primit coletul , produsele sunt super , super .!!!! Pilota din puF de gasca , pernele si lenjerie damasc/ hotel .
ELENA, pitesti
Dezamagitor!
Lenjeriile nu sunt cele vazute in poza, modelul este bun dar culorile acestora nu corespund deloc cu cele din imagie, dimensiunile nu sunt cele din anunt s-a scirs ca marimea fetelor de perna sunt 75x75 acestea fiind de 50x70... Dezamagitor!
,
aaa
Referitor la lenjeriile din finet satinat . Descrierea este insuficienta. Nu se precizeaza compozitia materialului , cat despre densitatea firului nici vorba . Am mai cupmarat lenjerii din finet satinat de mai buna calitate , acestea de la d-voastra sunt foarte subtiri si au mult sintetic (cred ca 50%) . Unele lenjerii vin in cutie ambulate altele in niste pungi . De ce nu precizati si lucrul acesta in descriere? Nu poti sa intrebi pe ONLINE pt fiecare produs .
mirela, targu jiu
nu corespund dimensiunile
Pros: material foarte bun, de calitate. Con s: culorile nu corespund cu cele din imagine, dimensiunile nu sunt cele din specificatii, dimensiuni reale: cearceaf pat: 200x220, cerceaf pilota: 200x210, la un pat cu saltea de 200x200 nu recomand.
Popa Eugen, Slobozia
Lenjerii oferta 1+1 gratis
Maxima dezamagire.... Lenjeriile comandate nu au nici o legatura cu brand-ul Casa New Concept pe care il folosesc de ani de zile. Am primit varianta made in china: culori, textura, imprimeu ,material total diferite de originale si sub orice critica... Ah si sistemul de rambursare a banilor .... in cont. Tu platesti coletul , il verifici si daca vrei sa faci retur mai astepti cateva zile bune dupa bani.
Alina, Craiova
Lenjerie
Dezamăgită Nu arata ca în poza . Materialul nu este finet suta la suta. Nu voi mai comanda fiindcă nu este prima comanda și același calitate nedorita.
Nita, Mangalia
lenjerii
Recoman produdul de foarte buna calitate respecta culorile si desenul ! pilota se poate folosi si iarna are nasturi si se poate pune o pilota inauntru!
gilda,

Au ajuns, sunt frumoase, sunt ce am cerut.Multumesc frumos pentru intelegere si rezolvare. O zi frumoasa va doresc. Cu siguranta voi mai reveni.

Eliza Puscasu,

Am primit coletul. Va multumesc si doresc sa mai comand de la dumneavoastra si va recomand si altora....

Constanta Mihalache,

Felicitari!!! Pentru ca tot ce-i aici e calitate!!! Felicitari!!!

Coca Baiceanu,

Multumesc frumos pt lenjerie la a 3 comanda asteptam reducerea :D

Catalina Fistea,

MULTUMESC PT COLET ! AM SA MAI COMAND

Andra Biruta,

Buna,vreau sa va multumesc in mod special pentru lenjeria comandata de la voi, imi place enorm de mult, o sa fiu o clienta fidela a voastra!!! O zi frumoasa!!

Florica Cadar,

Mi-au ajuns lenjeriile...sunt super dragute. Multumesc mult pentru promptitudine. O seara frumoasa va doresc.

Veronica Sipoteanu,

Am primit patura. E minunata, multumesc!

Maria Birau,

Am primit comanda, sunt superbee!!! Va multumesc!!

Elene Neacsu,

lenjeria este superba!! cu siguranta voi mai reveni cu comanda din aceasta gama de lenjerii!!

Nikol Mihale,