Testimoniale

Lenjerii bumbac cu fir de matase

Vizualizare ca:
Produse pe pag:
Sortare după:
Pe langa designul placut si elegant, aceste lenjerii de pat sunt extrem de frumoase, iar pentru fa..
300 lei 185 lei
Pe langa designul placut si elegant, aceste lenjerii de pat sunt extrem de frumoase, iar pentru fa..
300 lei 185 lei

Lenjeriile de lux Cu Fir De Matase pentru dormitor sunt recunoscute prin complexitatea materialului, caracterizata prin aceea ca alegerea itelor se face in functie de modelul ales, aspectul rafinat fiind dat de modul in care se realizeaza teserea propriu-zisa. Alege o asemenea lenjerie regala Cu Fir De Matase pentru dormitorul tau, daca iti doresti o garnitura ca de matase, dar care sa nu aiba luciul acesteia.

Niste cearceafuri si fete de perna Cu Fir de Matase pot inobila orice dormitor matrimonial, dar si unul de copil, pentru ca un printisor sau o mica printesa moderna merita sa aiba o lenjerie de pat pe masura: confortabila, antialergenica, absorbanta a umezelii corpului, care iarna este calduroasa, iar vara racoroasa.

Decorata cu reliefuri delicate florale sau cu o grafica mai moderna, o asemenea garnitura de pat din Matase degaja un bun gust desavarsit si este oricand o alegere buna atat pentru dormitorul personal, cat si pentru un cadou stilat destnat unor tineri casatoriti ce tocmai s-au mutat in casa noua.